iPad får ikke betydelige oppdateringer før 2019, ifølge Bloomberg.
iPad får ikke betydelige oppdateringer før 2019, ifølge Bloomberg.

Annonse


– Dette kommer i iOS 12

Den seneste tiden har det vært mye snakk om at Apple utsetter store nyheter og heller fokuserer på stabilitet i iOS 12, det betyr ikke at det ikke kommer nye funksjoner. Bloomberg melder nå om flere, forventede nyheter til årets iOS-lansering.

– Dette kommer

Blant dem er at Animoji – de animerte uttrykksikonene til iPhone X – finner veien til iPad. Ifølge ryktene jobber Apple med en iPad med Face ID-teknologi. Bloomberg skriver at selskapet også planlegger å implementere Animoji i FaceTime slik at man kan animere seg selv under videosamtaler.

En av de kanskje større nyhetene, er at iOS 12 åpner for universelle apper som fungerer på tvers av iPhone, iPad og Mac – ikke ulikt hvordan Microsofts Universal Apps som fungerer på tvers av PC, nettbrett, smarttelefon, Xbox One og HoloLens.

Bloomberg skriver at iOS 12 også kommer med forbedringer til ikke forstyrr-modusen.

Annonse


To spennende funksjoner på vei til Mac.

Kommer senere

Nettstedet melder også, som tidligere ryktet, at den planlagte overhalingen av hjemskjermene til iPhone, iPad og CarPlay ikke kommer i 2018. iPad får ikke betydelige oppdateringer før neste år.

I 2019 forventes en storoppdatering til iPad med blant annet faner i apper – liknende Microsoft “Sets” i Windows 10 – slik at man kan kjøre ulike apper i én app.

Som Bloomberg rapporterte i går, er det et kulturelt skifte i Apple som gjør at utviklerne kan velge å utsette nye funksjoner hvis de mener det trengs mer utviklingstid. Det betyr færre nyheter ved hver iOS-lansering med økt fokus på stabilitet.

 

Kilde:
Bloomberg 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse