Det koster over 2 millioner å reservere den dyreste Tesla Roadster.
Det koster over 2 millioner å reservere den dyreste Tesla Roadster.

Annonse


Du må betale 2 millioner kroner for å reservere den dyreste Tesla Roadster

På Teslas norske hjemmesider kan man nå reservere en Roadster 2 – den kommende sportsbilen til selskapet med topphastighet på over 400 km/t og en anslåtte rekkevidde på 1000 kilometer.

Fra 409 000 kroner å reservere

Teslas Norge opplyser ikke om den endelig prisen, men du må ut med flere hundretusen bare for å reservere en modell av den heftige superbilen. Standardutgaven koster 409 000 kroner å reservere.

Ønsker man en modell av typen Founder-series, skytes reservasjonsprisen i været:

“Reservasjoner av en Founder-series Roadster krever en initiell kredittkortbetaling pålydende kr. 41.000, pluss en betaling via elektronisk overføring pålydende kr. 2.001.000 innen ti dager”, står det på reservasjonssiden.

Annonse
Her svever førstegenerasjons Tesla Roadster i verdensrommet.

Ukjent hva som er ekstra

Det vil si drøyt 2 millioner kroner for å sette seg på venteliste for den kommende sportsbilen til Tesla. I USA kommer Roadster til å koste 250 000 dollar som med dagens kurs tilsvarer 1,988 millioner kroner.

På spørsmål fra Dinside om bilen, blant annet hva Founder-utgaven inneholder som ikke standardutgaven har, henviser Tesla Norge til sine hjemmesider. Av den grunn er det ikke kjent hva man får ekstra.

Har du planer om å kjøpe en Tesla Roadster?

 

Kilder:
Tesla Norge,
Dinside

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse