Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det koster over 2 millioner å reservere den dyreste Tesla Roadster. (Ill.: Tesla)

Du må betale 2 millioner kroner for å reservere den dyreste Tesla Roadster

Superbilen kommer ikke før tidligst 2020.

På Teslas norske hjemmesider kan man nå reservere en Roadster 2 – den kommende sportsbilen til selskapet med topphastighet på over 400 km/t og en anslåtte rekkevidde på 1000 kilometer.

Fra 409 000 kroner å reservere

Teslas Norge opplyser ikke om den endelig prisen, men du må ut med flere hundretusen bare for å reservere en modell av den heftige superbilen. Standardutgaven koster 409 000 kroner å reservere.

Ønsker man en modell av typen Founder-series, skytes reservasjonsprisen i været:

«Reservasjoner av en Founder-series Roadster krever en initiell kredittkortbetaling pålydende kr. 41.000, pluss en betaling via elektronisk overføring pålydende kr. 2.001.000 innen ti dager», står det på reservasjonssiden.

Her svever førstegenerasjons Tesla Roadster i verdensrommet.

Ukjent hva som er ekstra

Det vil si drøyt 2 millioner kroner for å sette seg på venteliste for den kommende sportsbilen til Tesla. I USA kommer Roadster til å koste 250 000 dollar som med dagens kurs tilsvarer 1,988 millioner kroner.

På spørsmål fra Dinside om bilen, blant annet hva Founder-utgaven inneholder som ikke standardutgaven har, henviser Tesla Norge til sine hjemmesider. Av den grunn er det ikke kjent hva man får ekstra.

Har du planer om å kjøpe en Tesla Roadster?

 

Kilder:
Tesla Norge,
Dinside

Stikkord: Bil, tesla