Flere Surface Pro 4-brukere klager over trøbbel med maskinen.
Flere Surface Pro 4-brukere klager over trøbbel med maskinen.

Annonse


Surface Pro 4-eiere raser – Batteriet dør og TypeCover slutter å fungere

Forrige uke skrev vi om Surface Pro 4-brukere som fryser ned PC-en innpakket i plast for å forhindre skjermflimring. Nå viser det seg at Microsoft-maskinen er rammet av enda flere problemer.

Mer trøbbel

Computer World melder at flere brukere flokker til Microsofts offisielle forum og klager over flere ting. Blant annet er det et økende antall brukere som opplever at batteriet dør helt.

“Etter å ha eid en Surface Pro 4 i under to år, ble jeg informert av Microsoft Store at det er ingenting de kan gjøre. Enheten starter ikke. Død, med andre ord”, skriver en skuffet bruker på forumet.

Samtidig er det også flere som har problemer med at TypeCover, det offisielle Surface-dekselet, slutter å fungere. Dette problemet har versert i lang tid og er ennå ikke fikset. Den opprinnelige tråden på Microsoft Answers-forumet inneholder nå nærmere 30 sider med klager.

Annonse


Vi tester Surface Book 2.

Vil ikke lenger anbefale Surface

I fjor sommer valgte den amerikanske forbrukerorganisasjonen Consumer Raports ikke lenger  å anbefale Microsoft Surface. Bakgrunnen for dette var en undersøkelse blant 90 000 Surface-brukere i USA som viste at 25 prosent hadde opplevd et problem.

Microsoft uttrykte at det var sterkt uenig i tallene til Consumer Reports og hevdet selv at det er kun feil med 1 av 100 000 Surface-maskiner. Surface-sjef Panos Panay gikk selv ut i et innlegg på Windows-bloggen og skrev at han var skuffet over undersøkelsen.

Har du problemer med noen Surface-produkter?

 

Kilde:
Computer World

Annonse


Annonse


Annonse