Får Apple det til blir Mac kjappere og mer stabil i år
iOS, og nå også Mac, må bli mer stabilt og kjappere før Apple prøver nye funksjoner.

Annonse


Får Apple det til blir Mac kjappere og mer stabil i år

Samtidig som det tidligere i dag ble kjent at Apple har skiftet fokus fra ny og funksjonalitet til stabilitet og ytelse, har Bloomberg mer interessant informasjon å avsløre om selskapets to viktigste OS, iOS og macOS.

Mac også i siktet

Vi meldte tidligere i dag at “ifølge Axios fører iOS 11-problemene til at Apple dropper flere nye, planlagte funksjoner til kommende iOS 12. Disse vil i stedet bli lansert i 2019 og mye av arbeidet med iOS 12 vil handle om ytelse og stabilitet.”

Det nye er at strategien ikke bare gjelder iOS, men også Mac, dog i noe mindre grad.

Med andre ord vil oppdateringene fokusere på stabilitet og ytelse, og ikke nye funksjoner og slike ting. Allerede planlagte oppgraderinger av Apple Watch og Apple TV påvirker ikke av endringene.

Annonse


Får Apple det til blir Mac kjappere og mer stabil i år

Forener kode-baser

Bloombergs Mark Gurman melder også at bilde-appen nok blir oppdatert i år – det samme gjelder helse-appen og foreldrekontrollen.

En større kjerneplattformendring er den kombinerte app-plattformen Apple utvikler, altså mulighet for iOS og Mac-apper å dele kode. Dette skal visstnok også komme i år, men er nok et ledd i et større prosjekt som vil ekspandere ettersom utviklingen går fremover.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse