Elons Boring Company, som bygger tunneler under LA i skrivende stund i et forsøk på å gjøre noe med trafikk-kaoset i byen, har startet salget av flammekastere av alle ting. Kan det vente noe mer spennende for de som forhåndsbestiller "tulleproduktet?".
Elons Boring Company, som bygger tunneler under LA i skrivende stund i et forsøk på å gjøre noe med trafikk-kaoset i byen, har startet salget av flammekastere av alle ting. Kan det vente noe mer spennende for de som forhåndsbestiller "tulleproduktet?".

Annonse


Elons flammekaster blir spillbar i Borderlands 3 og vi har bestilt en

Gearbox-sjef Randy Pitchford jobber intensivt med Borderlands 3.

Borderlands 3 kommer vel i år?

Spillet har kommet såpass langt i utviklingsprosessen (hvor mange har glemt denne tittelen? Dette tar virkelig tid – det siste spillet kom i 2012) at Pitchford og teamet hans trolig har mulighet til å modellere våpen og slike ting, da de grunnleggende systemene for lengst er på plass.

En Borderlands 3 teknologi-demo (Unreal Engine 4) ble vist frem i mars 2017.

PS: Vi har for sikkerhetsskyld forhåndsbestilt flammekasteren og selskapets brannslukker (vi har allerede oppgradert innboforsikringen). Hva bør vi gjøre med den?

Annonse
Annonse


Annonse


Annonse


Annonse