Det kommer nye Mac-modeller i år, og de vil trolig inneholde enda flere Apple-brikker.
Det kommer nye Mac-modeller i år, og de vil trolig inneholde enda flere Apple-brikker.

Annonse


Apple arbeider med tre helt nye Mac-er med noe helt nytt i seg

Troverdige Mark Gurman fra Bloomberg, tidligere 9to5mac, har avslørt at Apple brygger på nye Mac-modeller og en ny iPad. Den skal lanseres på tampen av året.

Oppdatert,

Litt om iPhone

Ferske avsløringer fra Ming-Chi Kuo tyder på at det kanskje ikke kommer en ny iPhone SE i år da Apple har dedikert alle ressursene sine til de tre nye iPhone-modellene som kommer i år. Om den lanseres vil det trolig være med oppdatert brikkesett.

Det kan være greit å avvente Mac-kjøpet om du har tid

Noe av det mest spennende fra rapporten til Gurman er Apples store Mac-prosjekt – det er snakk om minst tre nye Mac-modeller med Apples egne spesialdesignende hjelpe-CPU-er.

Annonse
Det er usikkert hvor mye disse CPU-ene skal ta seg av (det ryktes de skal utstyres på bærbare og en ny stasjonær maskin), men trolig enda mer enn å drive Touch Bar i MacBook Pro og iMac Pro som bruker Apples T2-brikke for økt sikkerhet.

Intel borte fra forbruker Mac-er om tre år?

Artikkelen snakker mye om hvordan Apples plan er å gjøre seg 100 prosent uavhengige av brikkedesignere som Intel, og at de de tre nye modellene som trolig lanseres i år tar det enda lenger, men at de nok fremdeles vil leveres med Intel CPU-er.

Eller, kommer Apple til å sjokkere bransjen? Timingen hadde vært flott for Apple PR-messig, men ekstra dårlig for Intel.

 

 

Kilder:
Bloomberg
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse