Én kamerasensor og en fingersensor plassert under.
Én kamerasensor og en fingersensor plassert under.

Annonse


Video viser at Samsung har løst fingersensorplasseringen på Galaxy S9

En svært kort video viser det som skal være kommende Galaxy S9, eller en “dummy”-utgaven av telefonen.

Ikke blunk …

På tross av den korte varigheten avslører videoen en viktig detalj: Samsung har endret plasseringen for fingersensoren. På Galaxy S8 er, den ifølge mange, malplassert, men på den kommende modellen er den plassert nedenfor kamerasensoren på baksiden av enheten.

Det betyr at Samsung velger bort, eller ikke fikk til, en fingersensor som er integrert i skjermen, noe et annet selskap er først ut med. Gizmodo China skriver at Galaxy S9 vil ha enda tynnere rammer enn forgjengeren – som tidligere ryktet –  men det er vanskelig å se ut ifra den korte videoen.

Samsung bekreftet denne uken datoen for Galaxy S9-avdukingen som vil skje søndag 25. februar. Vi er til stede under MWC og kommer til å følge avsløringene tett.

Annonse


 

Kilde.
Gizmodo China

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse