Sikkerhetsoppdatering bød på nye problemer for Outlook-brukere.

Annonse


Microsoft-oppdatering skaper trøbbel for Outlook-brukere

En Microsoft-oppdatering som skulle tette “Intel-hullet”, skapte problemer for AMD-brukerne. Nå er det Outlook-brukere som merker det etter en ny sikkerhetsoppdatering.

Oppdateringstrøbbel

The Register skriver at Outlook 2016 med en sikkerhetsoppdatering fra 9. januar, ikke kan videresende vedlegg i e-postmeldinger i ren tekst. Dette gjelder Microsoft Installer-utgaven (MSI) av e-postprogrammet, men ikke “klikk for å kjøre”-versjonene som for eksempel Office 365.

Oppdateringen skal forhindre at Office-dokumenter kjører skadelig kode når de åpnes, men har også ført med seg noen problemer. Hvis du ønsker å sjekke om din Outlook-versjon er berørt, kan du navigere til menyen for oppdateringer i Outlook. “Klikk for å kjøre”-utgaven har en funksjon som heter “Office Updates”, noe ikke MSI har.

Microsoft har heldigvis to løsninger på problemet: Enten å lagre vedlegget midlertidig og deretter legge til vedlegget på nytt i en ny e-post eller å installere oppdateringen KB4011123 (ekstern lenke) som fikser problemet.

Annonse


Microsoft bekrefter at brukere vil oppleve ytelsestap.

 

Kilder:
Microsoft,
The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse