I kveld strømmer ITavisen Sea of Thieves på Mixer.
I kveld strømmer ITavisen Sea of Thieves på Mixer.

Annonse


Vi strømmet “Sea of Thieves”

Vi reiste fra Karibien og ankret opp i natt … Nei da, vi er ikke helt der, men vi skal ikke legge skjul på at vi ser frem til å spille Microsoft-eksklusive “Sea of Thieves” sammen med dere i kveld.

Direktestrømming av “Sea of Thieves”

Oppdatert:

Sea of Thieves er over for denne gang. Takk til alle som så på. Vi satser på å rekke en costream til i betaen avsluttes. Tilbakemeldinger? Fyr løs i kommentarfeltet.

I kveld klokken 20.00 kaster ITavisen-redaksjonen loss og setter ut på en ferd for å oppdage den nye spillverdenen til Rare. Vi planlegger å bruke strømmetjenesten Mixer slik at du kan følge opplevelsene sett fra Vegard, Eivind og Martins perspektiv i ett vindu.

Annonse


“Sea of Thieves” er en av de virkelige store Xbox Play Anywhere-titlene med kryssplattform mellom Windows 10 og Xbox One, så noen av oss kommer til å spille på PC og noen på konsoll.

For å gjøre deg klar, anbefaler vi at du laster ned Mixer-appen til Android, iPhone/iPad eller Xbox One. Vi kommer også til å bygge direktestrømmen inn i denne saken. Husk også å følge Martin på Mixer slik at du får varsel når vi setter seil.