Det skal være fullt mulig å dempe Siri.
Det skal være fullt mulig å dempe Siri.

Annonse


iOS-beta med nye HomePod-avsløringer – ja, man kan dempe Siri

Filipe Espósito i iHelp BR har lagt ut et bilde fra den ferske iOS 11-betaen som avslører detaljer om HomePod – Apples kommende smarthøyttaler.

Demp Siri, opprett scener og støtte for flere stemmer

Her kommer det frem at HomePod-brukere kan aktivere ulike “scener” med stemmekommandoer. For eksempel justere lyset – farge eller styrke – og temperaturen til ulik bruk. Blant annet nevnes en festmodus der Siri blir midlertidig deaktivert.

En annen, men kanskje ikke så overraskende, avsløring er at man kan dempe Siri på HomePod. Smarthøyttaleren har mikrofoner som alltid lytter, men det skal også være mulig å deaktivere dem slik praksisen også er på høyttalerne til Google, Sonos og Amazon.

Den siste detaljen Espósito har kommet over, er at det ser ut til at HomePod støtter flere, unike stemmer. Som kort fortalt betyr at Siri er i stand til å forstå stemmen til mer enn én bruker, men også at hver bruker kan tilpasse den.

Annonse


Ble utsatt

HomePod ble avduket under den årlige WWDC-messen til Apple i juni i fjor og skulle etter planen lanseres innen årsslutt. Apple valgte senere å utsette lanseringen som nå virker nært forestående.

Siste rapporter er at Apple har mottatt én million HomePod-er som om ikke altfor lenge kan være klare for butikkhyllene.

Har du planer om å kjøpe HomePod?

 

Kilde:
Filipe Espósito/Twitter