Nokia jobber med en ny kamerakonge, ifølge et ferskt rykte.

Annonse


– Nokia lager kameraversting med fem sensorer

HMD Global har, under Nokia-merkevaren, lansert en rekke smarttelefoner etter tilbakekomsten i fjor – blant annet Nokia 8 – men det virkelige flaggskipet lar vente på seg.

Fem sensorer?

Ryktene har svirret mye rundt en Nokia 9 – som man fortsatt venter på – men kanskje er det Nokia 10 som blir den virkelige toppmodellen. Ifølge rykter fra Baidu jobbes det med en Nokia 10 som har et meget spesielt kameraoppsett.

Rapportene hevder at den angivelige smarttelefonen vil ha et kamera med hele fem sensorer som er plassert i en sirkel på baksiden akkompagnert av et LED-blits. På baksiden skal det også sitte en fingersensor.

Kanskje det bruker samme teknologi som i OZO-kameraet til en halv million kroner som Nokia nylig valgte å gi opp.

Annonse


Ryktene hevder at dette er Nokia 10.
Ryktene hevder at dette er Nokia 10. (Ill.: Baidu)

Vi testet Nokia 3310:

12 lange dager med Nokia 3310.

– Rekker ikke MWC

Videre hevdes det at Nokia 10 har en 18:9-skjerm, noe som betyr at den omfavner det rammeløse designet, og drives av Qualcomms Snapdragon 845-brikkesett. I tillegg nevnes det en bakside i glass, noe som åpner for trådløs lading.

Ifølge rapportene debuterer ikke Nokia 10 under årets MWC, men at den lanseres senere i år. Da er det trolig Nokia 9 som står øverst på HMD-plakaten under mobilmessen i Barcelona om en måneds tid.

 

Kilde:
Nokia Latest

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse