PUBG-utviklerne fjernet først 100 000 spillere - nå er over 1 million til luket bort bare i januar.
PUBG-utviklerne fjernet først 100 000 spillere - nå er over 1 million til luket bort bare i januar.

Annonse


100 000 juksere utestengt fra “PUBG”

Utviklerne av PlayerUnknown’s Battlegrounds fortsetter kampen mot juksere i spillet. I ett jafs ble 100 000 juksere fjernet fra spillet. Dette etter å ha gjennomgått dataloggene til ti millioner spillere.

Slår hardt ned på fusk

I et blogginnlegg forklarer PUBG Corporation at det slås hardt ned på fusk i spillet. Ettersom det automatiske systemet ikke oppdager samtlige juksere, må sikkerhetsavdelingen i selskapet gå inn manuelt for å identifisere fusk.

Selskapet skriver samtidig at det hele tiden ser på nye måter å identifisere og utestenge juksere på, i tillegg til at det vurderer juridiske saker mot utviklere og distributører av jukseprogrammer til “PUBG”.

Spiller du PlayStation, men foretrekker Xbox-kontrolleren?

Annonse


Tre endringer til “blue zone”

Samtidig jobbes det med tre endringer til spillbarheten der den første planen er å rebalansere “blue zone” slik at ventetiden vil bli noe kortere.

Krympetiden til “blue zone” vil også bli kortere noe som også betyr at sonene forflyttes med en tregere hastighet og at reisetiden til sonene økes noe. Den siste endringen gir økt skade-per-skudd til spillere i den siste sonen.

 

Kilde:
PUBG Corporation

Annonse