Cyberpunk 2077 kommer trolig til årets E3.
Cyberpunk 2077 kommer trolig til årets E3.

Annonse


The Witcher-utviklerens neste storspill kommer til E3

The Witcher-utvikler CD Projekt Red annonserte Cyberpunk 2077 i 2012 og sett bort fra en kort trailer fra 2013, er det svært lite vi har sett fra spillet. Snart blir det trolig mye mer.

– Kommer til E3

Nylig våknet spillets offisielle Twitter-konto til live med en enkel *beep* som ble lagt ut forrige uke. Nå melder flere kilder at spillet skal vises frem under E3, den årlige spillmessen i USA.

Blant annet hevder kildene at planen er å vise frem en ny trailer under en av pressekonferansene på spillmessen. Det er ukjent hvilken, men ifølge rapportene blir det trolig Sony eller Microsoft.

I tillegg til en rykende fersk trailer, blir spillet trolig også mulig å spille på messegulvet. Dog ikke for hvermansen, men bak lukkede dører for journalister og representanter fra spillindustrien, ifølge ryktene. Så langt har ikke CD Projekt Red avslørt E3-planene.

Annonse


The Witcher-utvikleren uttalte seg om Battlefront II-skandalen.

Har røpet få detaljer

Det har vært forholdsvis stille rundt det kommende spillet, men i fjor høst forsikret utvikleren at ting går som planlagt. Høsten 2015 snakket The Witcher-utvikleren også om Cyberpunk 2077 og lovet den gang at det blir «mye større enn noe annet vi har jobbet med før. Mye, mye større».

E3 2018 avholdes 12. til 14. juni i Los Angeles i USA.

 

Kilde:
PC Gamer