Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Fable Legends er historie, men Microsoft er ikke ferdig med serien. (Ill.: Microsoft Studios)

Racingkongene skal gjenopplive Xbox-favoritt

Spill: Hevder Microsoft ble inspirert av PlayStation 4-suksess.

Spillutvikleren Playground har fått god tilbakemeldinger på arbeidet som er gjort med Forza Horizon-serien. Ifølge nye rapporter jobber selskapet også med en annen Xbox-eksklusiv serie.

Vi testet Forza Horizon 3: Vi klarte ikke legge fra oss dette spillet for å skrive anmeldelsen.

Fable vender tilbake

Ikke altfor lang tid har gått siden Microsoft satt ned foten for Fable Legends som var under utvikling hos Fable-skaper Lionhead. Kort tid senere ble spillhuset lagt ned. Eurogamer melder nå at Microsoft ønsker å returnere til Albion – med Playground bak spakene.

Nettstedet skriver det har hørt fra kilder at det nye Fable skal bli et karakterdrevet actionorientert rollespill satt i en åpen verden. Microsoft satser stort på denne tittelen og så mange som 200 personer sies å jobbe med det ved Playgrounds nye studio.

Inspirert av Sonys suksess

Så hva er årsaken til at Microsoft ønsker å gjenopplive Fable-serien? Eurogamer skriver at det er til dels inspirert av Sonys vanvittige suksess med det fantastiske Horizon Zero Dawn som ble lansert i fjor.

Men det vil nok ta en stund før du får spilt det nye Fable-spillet. Eurogamer skriver at utviklingen er på et ganske så tidlig stadium.

Hvis Playground lager like bra rollespill som bilspill, kan det kommende Fable-spillet bli ordentlig bra.

Hva tenker du om et nytt Fable?

 

Kilde:
Eurogamer

Stikkord: fable, Spill, xbox