Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1.
Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1.

Annonse


Apple lager TV-serie med “Hunger Games”-regissør

Apple er på god vei inn i strømmemarkedet for TV-serier og ser ut til å ha sikret noen store navn til å utvikle innhold.

Jobber med ny TV-serie

Deadline melder at teknologigiganten jobber med en TV-serie som skrives av Steven Knight, skaperen av “Peaky Blinders”, og regisseres av Francis Lawrence, som har flere “The Hunger Games”-filmer på CV-en.

Tidligere har selskapet vist interesse for en versjon av antologiserien “Amazing Stories” av Steven Spielberg og bestilt en dramaserie satt i verdensrommet fra Ronald D. Moore, skaperen av “Battlestar Galactica”. Apple ønsker også å lage en dramaserie med Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i rollene.

iPhone-produsenten har i tillegg snakket med “Breaking Bad”-skaperen, Vince Gilligan.

Annonse


Dette er Netflix, bare gratis.

En egen “Game of Thrones”

I fjor sommer kom rapportene om at Apple skal bruke 1 milliard dollar på utvikling av nye TV-serier som kan konkurrere med kritikerroste “Game of Thrones” og “Westworld”.

Det er usikkert hvordan Apple planlegger å distribuere det egenproduserte innhold. “Carpool Karaoke” blir vist gjennom Apple Music, men det spørs om en strømmetjeneste er best egnet til TV-serier. Man kan bare håpe at Apple velger Netflix-modellen som handler om å gjøre strømmetjenesten tilgjengelig på så mange plattformer som mulig, i stedet for å låse tjenesten til kun egne enheter.

 

Kilde:
Deadline

Annonse