Personvern er ikke viktig for Twitter.
Personvern er ikke viktig for Twitter.

Annonse


Twitter kan lese alle dine private meldinger og hvilke bilder du laster opp

Project Veritas-sjef James O’Keefe avslører politisk korrupsjon og hva de store medieorganisasjonene egentlig tenker.

– Vi kan lese og se alt du gjør

Nå har de avslørt at Twitter ikke har noen problemer med å lese dine private meldinger og se bildene du laster opp, om de ønsker det, og nå er den amerikanske presidenten, Donald Trump, i siktet.

Ifølge sikkerhetstoppfolk i selskapet er de klare til å overlevere all informasjon Trump har på sin Twitter-konto, inkludert samtlige private meldinger og alt annet presidenten har foretatt seg av kommunikasjon på nettverket, til U.S. Department of Justice sin sak mot nettopp Trump, ledet av Robert Mueller.

Faktisk kan det i klippet under høres ut som de allerede har gjort det, men at de forsnakket seg og endret setningen til at de i fremtiden ønsker å etterkomme ethvert krav, og være glade for å gjøre det.

Annonse


Twitter er mer enn politiske, de er aktivister

Tonen og reaksjonen til Twitter er altså det helt motsatte av hva Twitter-grunder Jack Dorsey mente i en lignende sak, nemlig den gang spørsmålet kom opp om Apple bør gi FBI mulighet til å lete i iPhone-telefoner tilhørende terrorister.

På spørsåmlet om hvorfor Twitter lagrer brukerdata, er svaret til Clay Haynes, Sr. Network Security Engineer hos Twitter, følgende:

“Vi lagrer informasjon i tilfelle vi blir stevnet, så det er mest for rettshåndhevelseleses-instanser, men det hjelper oss også å oppdage et mønster i brukerhistorien. Det er veldig veldig farlig. Det er også veldig, veldig creepy og Big Brother-ish”.

Se Twitter avsløre sine metoder:

Annonse


Annonse


Annonse