Annonse


Over en million har lastet ned dette pirat-programmet

Vi har allerede skrevet om Brave, piratnettleseren som nyttegjør WebTorrents – de er faktisk en av partnerne.

Er på vei til å bli det neste store

WebTorrent Desktop dog, er en annen greie, kun et enkeltstående program, men som kan det viktigste: strømme og til og med sende innhold til strømmedingsene i TV-en din (AirPlay, Chromecast og DLNA)

I løpet av denne uken nådde programmet, utviklet av Feross Aboukhadijeh (Stanford), milepælen 1 million nedlastinger.

Programmet er populært fordi det er enkelt i bruk, og veldig kjapt. Det er skrevet 100 prosent i JavaScript og nyttegjør WebRTC for peer-to-peer-overføringer. Altså er ingen utvidelser eller slike ting nødvendig i nettleseren, for WebTorrent trives der også.

Annonse


Slik fungerer det

Programmet er svært enkelt og tar lite grensesnitt-plass. Åpningsvinduet er en liste over lovlige filmer (som ingen bryr seg om) – stjernen i dette showet er muligheten til å dra og slippe torrent eller magnet-lenker i boksen nederst i grensesnittet. Deretter starter innholdet.

Aboukhadijeh søker for tiden utviklingsstøtte hos Patreon, det er nemlig fremdeles større feil i programmet: ytelsestap når mange torrents er lagt til eller når det er for mange delere.

Instant.io

Tjenesten gjør det mulig for alle å starte å dele en fil du har liggende lokalt ved hjelp av WebTorrent-teknologien. Du kan også laste ned til maskinen din, en hvilken som helst torrent, fra samme side.

 

Kilde:
TorrentFreak