PUBG har ennå ikke nådd toppen.
PUBG har ennå ikke nådd toppen.

Annonse


Suksessen vil ingen enda ta – ny rekord for “PUBG”

Mye av det som skjedde på spillfronten i 2017 handlet om “PlayerUnknown’s Battlegrounds” som på tampen av året omsider ble tilgjengelig i versjon 1.0 for PC.

Ny Steam-rekord

Spillet avsluttes også året med å slå egen rekord for antall spillere samtidig pålogget. 30. desember var det tre millioner som spilte “PUBG” samtidig via Steam.

Dermed er både september- (1 million) og oktober-rekorden (2 millioner) knust til gangs. Tre millioner er faktisk over fire ganger det nest mest populære spillet på Steam, som er Dota 2.

2017 var et eventyrlig år for PlayerUnknown's Battlegrounds.

Annonse


Kommer til PlayStation 4

Samtidig avslører selskapet bak suksessen at det har et mål om å slippe spillet til “samtlige plattformer”. I et ferskt intervju sier Chang Han Kim, sjef for PUBG Corp., at det er det ultimate målet.

“Hvis vi har mulighet vil målet være å lansere spillet på hver plattform”, sier han.

Det vil si at det en eller annen gang kommer til PlayStation 4. Årsaken til at spillet kun er tilgjengelig for PC og Xbox One, skyldes at det er kun de to plattformene som har et forhåndstittprogram for spill.

“Early Access på Steam og Game Preview på Xbox One er forhåndslanseringer, så dermed har de ikke restriksjoner rundt kvalitet. PlayStation er veldig strenge med dette […] Vi er nødt til å tenke på andre plattformer etter vi har evaluert og fullført Xbox One-versjonen”, sier Kim.

Spiller du PlayerUnknown’s Battlegrounds? På PC eller Xbox One?

 

Kilder:
GameSpot 1, 2