ITavisen ønsker alle våre lesere en flott nyttårsaften og ladede batterier klare for et knall 2018.
ITavisen ønsker alle våre lesere en flott nyttårsaften og ladede batterier klare for et knall 2018.

Annonse


Kjære lesere: takk for et fantastisk år

På vegne av ITavisen-redaksjonen ønsker vi alle våre lesere, gamle som nye, et godt nytt år.

Godt nytt år!

2017 har vært et begivenhetsrikt år, og det innenfor alle kategoriene som faller inn under teknologi. ITavisen har fulgt nyheter 24/7, anmeldt det nyeste og fulgt ferske og døende trender, som alltid med et svært aktivt kommentarfelt.

Vi dekker et vidt spekter saker her i ITavisen, og det har ikke vært manko på saker (og nye emner) som virkelig har blitt godt lest, og ikke minst kommentert (undertegnendes iPhone X-anmeldelse har over 3500 kommentarer!).

Vi liker ikke ferier, egentlig, så vi kommer kjapt tilbake så fort vi har fått unnagjort feiringen. Ser dere på den andre siden!

Annonse


ITavisen er en konsern-uavhengig avis med 50 000+ unike lesere hver hverdag og over 500 000 unike lesere i måneden med 220 000 sidevisninger daglig og 16 000 kommentarer i måneden. Avisen opererer fra California og Norge.

Her er topp ti mest lest på ITavisen i 2017

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10: