Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Tjenesten FilePursuit.com kan være redningen om du ikke finner skriverdriveren fra 1994 til bestemors printer. (Ill.: FilePursuit.com)

Finner ikke denne tjenestene filene du leter etter, finnes de trolig ikke

FilePursuit indekserer milliarder av filer.

FilePursuit.com og appene til Android (gratis og pro) gjør en god jobb i å indeksere filer som er å finne på servere rundt omkring i verden. Gammeldags nettleser-nedlasting, altså.

Svært populær
Siden startet opp i september i fjor, og er utviklet av en 21-åring fra India – med 4,6 poeng av 5 mulige på Play Store, er dette en svært så populær tjeneste, og ikke nødvendigvis for ulovlig piratnedlasting.

En nedlastingsportal som dette kan hjelpe deg å finne den gamle skriverdriveren du bare må få på plass, eller programmet som gjorde den ene funksjonen du har savnet i alle år, og som ingen andre får til akkurat på samme måte.

Tjenesten er en søkemotor, som eieren forklarer, og søker etter milliarder av nettsider for å hente frem resultatet på godt under sekundet. Du kan også søke etter mange forskjellige filtyper under avansert-valget.

Sletter piratlenker
Men hva med piratmateriale? Dette er ikke tjenesten for det:

«Jeg har mer enn tre millioner filkoblinger indeksert i databasen min, så det kan være vanskelig for meg å sjekke for opphavsrettslig beskyttet innhold.

Om jeg skulle motta en e-post fra opphavsrettsinnehavere eller noen som representerer rettighetshavere, aksepterer jeg alltid forespørsel om å slette fillinken fra databasen min, og også forklare dem at fillinken de ba meg slette, fremdeles kan eksitere på nett selv om jeg sletter den fra min indeks».

 

 

Kilde:
TorrentFreak

Stikkord: filer, Tips