Tjenesten FilePursuit.com kan være redningen om du ikke finner skriverdriveren fra 1994 til bestemors printer.
Tjenesten FilePursuit.com kan være redningen om du ikke finner skriverdriveren fra 1994 til bestemors printer.

Annonse


Finner ikke denne tjenestene filene du leter etter, finnes de trolig ikke

FilePursuit.com og appene til Android (gratis og pro) gjør en god jobb i å indeksere filer som er å finne på servere rundt omkring i verden. Gammeldags nettleser-nedlasting, altså.

Svært populær
Siden startet opp i september i fjor, og er utviklet av en 21-åring fra India – med 4,6 poeng av 5 mulige på Play Store, er dette en svært så populær tjeneste, og ikke nødvendigvis for ulovlig piratnedlasting.

En nedlastingsportal som dette kan hjelpe deg å finne den gamle skriverdriveren du bare må få på plass, eller programmet som gjorde den ene funksjonen du har savnet i alle år, og som ingen andre får til akkurat på samme måte.

Tjenesten er en søkemotor, som eieren forklarer, og søker etter milliarder av nettsider for å hente frem resultatet på godt under sekundet. Du kan også søke etter mange forskjellige filtyper under avansert-valget.

Annonse
Sletter piratlenker
Men hva med piratmateriale? Dette er ikke tjenesten for det:

“Jeg har mer enn tre millioner filkoblinger indeksert i databasen min, så det kan være vanskelig for meg å sjekke for opphavsrettslig beskyttet innhold.

Om jeg skulle motta en e-post fra opphavsrettsinnehavere eller noen som representerer rettighetshavere, aksepterer jeg alltid forespørsel om å slette fillinken fra databasen min, og også forklare dem at fillinken de ba meg slette, fremdeles kan eksitere på nett selv om jeg sletter den fra min indeks”.

 

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse