Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er over og ut for gratis Windows 10 fra 1. januar 2018. (Ill.: Microsoft)

Dette er siste sjanse for å laste ned Windows 10 gratis

Last ned før 1. januar.

Microsoft ga bort Windows 10 gratis i ett år etter lanseringen, men de av dere som leste ITavisen den gang da, har også vært klar over et annet triks.

Her laster du ned gratis
For Microsoft har gitt alle som trenger litt ekstrahjelp for å bruke en datamaskin, frem til nå, mulighet til å laste ned Windows 10-oppgraderingen gratis – det var ingen krav for å verifisere at man trengte slik ekstrahjelp, så i realiteten forble OS-et gratis.

Microsoft har dog sett seg fornøyd med forbedringene for svaksynte og andre grupper, og stenger derfor av programmet fra 1. januar 2018. Laster du ikke gratis ned før det, må du betale rundt tusenlappen for Home og 1500 kroner for Windows 10 Pro.

31. desember er siste sjanse.

 

Stikkord: Microsoft, windows10