Har du bestilt en av de heftigste iMac Pro, kan du kanskje glede deg over kortere leveringstid.
Har du bestilt en av de heftigste iMac Pro, kan du kanskje glede deg over kortere leveringstid.

Annonse


De heftigste iMac Pro-ene kan komme mye tidligere

Forrige gjorde Apple iMac Pro klar for forhåndsbestilling, men det var kun de rimeligste modellene som hadde en leveringstid på syv dager. De dyreste, med opptil 18-kjerners prosessor og 128 GB minne, hadde en anslått leveringstid på opptil åtte uker.

Kortere leveringstid

Nå skriver MacRumors at de dyrere modellene, som kan koste nærmer 150 000 kroner, kan komme tidligere enn antatt. En av nettstedets lesere, Adam, har bestilt en modell med 18-kjerners prosessor og ifølge ham er leveringsestimatet mellom 8. og 9. januar. Det vil si litt over tre uker etter ordren ble lagt inn.

Også en annen av MacRumors’ lesere skriver det samme. Hans iMac Pro med 14-kjerners prosessor har en estimert leveringsdato satt til 10. januar i stedet for slutten av samme måned.

Starter utsendingen

Dette ser ut til å gjelde de som allerede har lagt inn enn forhåndsbestilling. Pro-bestillinger lagt inn i dag har fortsatt den samme estimerte leveringstiden på 6-8 uker, ifølge nettstedet.

Annonse


Personer som har bestilt en av de rimeligere modellene med åtte eller ti kjerner, kan forvente å få PC-ene om kort tid. I går startet Apple utsending av maskinene i USA og Canada.

Har du bestilt en iMac Pro? Hva er den estimerte leveringstiden?

 

Kilde:
MacRumors