Hopp til navigasjon Hopp til innhold
LGs ultrabrede 34-tommer. (Ill.: LG)

Sjekk ut LGs ultrabrede 5K-skjerm

Selskapet debuterer tre nye skjermer, en av dem med G-Sync-støtte.

Med CES like om hjørnet har flere produsent begynt å vise frem noen av produktene som blir å finne på det gigantiske messeguvlet. LG har allerede tyvstartet showet med tre bærbare PC-er som skal ha solid batteritid.

Ultrabred 5K-skjerm

Nå viser selskapet også frem tre nye skjermer, den ene av dem har en størrelse på 34 tommer og er av typen ultrabred (21:9-format) med 5K-oppløsning (5120 x 2160 piksler). Modellen, som går under navnet 34WK95U, skal ifølge LG ha enestående farger og være perfekt for programvareutviklere og videoredigerere.

Skjermen har også støtte for HDR600 og Nano IPS-teknologi, den drives av Thunderbolt 3 som leverer 5K-oppløsning ved 60 Hz. Det er usikker hva LG mener med «HDR600» og om det er snakk om 600 nits lysstyrke eller støtte for den nye DisplayHDR-standarden som har «DisplayHDR 600».

Les også: Denne spillskjermen er på utrolige 49″ og er først med ekte HDR-godkjenning til PC.

Støtte for Thunderbolt 3

Videre har LG en 32-tommers 4K-skjerm ned HDR-støtte. Denne har også Thunderbolt 3 og Nano IPS-teknologi samt 98 prosent DCI-P3 fargespekter. Også denne skjermen har støtte for DisplayHDR. Thunderbolt 3- kontakten leverer 4K-oppløsning og lyd samtidig som den er kraftig nok til å lade en 60-watts bærbar PC.

LGs ultrabrede 32-tommer med 4K-oppløsning.
LGs ultrabrede 32-tommer med 4K-oppløsning. (Ill.: LG)

I tillegg har LG en 34-tommers spillskjerm på lur med QHD-oppløsning og med støtte for G-Sync og Nano IPS. Selskapet har ikke avslørt flere detaljer om spillskjermen.

Pris og tilgjengelighet for skjermtrioen blir trolig avslørt under CES.

 

Kilde:
LG

Stikkord: lg, skjerm