Dette er Magic Leaps AR-briller.
Dette er Magic Leaps AR-briller.

Annonse


Ser han inn i fremtiden med disse brillene? Nå har Magic Leap avslørt hva de driver med

Endelig har tiden kommet.

Ny video:

Støttes av Google

Magic Leap har nemlig snakket opp teknologien sin i mange år, og hevdet de er banebrytende. Problemet, eller fordelen, alt ettersom, er at ingen har skjønt helt hva de har drevet med. Er det AR? Er det VR? Er det en kombinasjon? Hvem er det for?

Annonse


Vel, i dag har de introdusert sitt første produkt, Magic Leap One, som består i AR-brillene, som minner om Oaklyes og ulikt alle de andre hodesettene på markedet, en gestkontroller med vibrasjon og noe de kaller Lightpack som sørger for å behandle det øynene dine ser.

Hva ser øynene dine med disse på? Ikke så mye, enda.

Spennende

Selskapet har utviklet hodesettet slik at utviklere kan snuse på mulighetene, mens brillene allerede nå skal ha mulighet til å vise deg rommet ditt på en helt ny måte da hodesettet vet nøyaktig hvor vegger og fysiske objekter befinner seg. 360 graders lyd er også på plass, mens grafikken skal være på nivå med en bærbar maskin, trolig ikke av typen bærbarspillmaskin.

Grensesnittet støtter stemme, gester, hodebevegelser og øyetracking for en opplevelse som er “mer naturlig og intuitiv.”

SDK-en de har skal interessere spillutviklere og reklamefolk og møterom-teknologi. SDK-en lanseres samtidig med Creators Edition-hodesettet, og SDK-en kommer “tidlig neste år”.

Vi skal gjøre det vi kan for å skaffe en enhet så kjapt som mulig.

CPU-enheten, hodesettet og gestkontrolleren.
CPU-enheten, hodesettet og gestkontrolleren. (Ill.: Magic Leap)
Kontrolleren i hånda.
Kontrolleren i hånda. (Ill.: Magic Leap)

 

Kilde:
Magic Leap

Annonse