Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er flere indikasjoner på at Model 3-produksjonen er i ferd med å økes betraktelig. (Ill.: Tesla)

Hevder Tesla Model 3-produksjonen øker til 5000 i uken

Leverandør sier at selskapet jobber «døgnet rundt» for å møte på etterspørselen.

I starten av november hevdet kilder Electrek var i kontakt med at Tesla kun hadde produsert 440 utgaver av Model 3. Nå kan det se ut til at produksjonen har økt betraktelig.

– Mobiliserer alle i selskapet
Rapportene kommer fra den taiwanske deleprodusenten Hote Industrial MfG. Co som sier til lokal media, gjengitt av Electrek, at Tesla har økt etterspørselen etter deler som tilsvarer 5000 enheter i uken denne måneden. I oktober uttalte samme selskap at bestillingene falt til 3000 enheter i uken.

Sjef i Hote Industrial sier overfor taiwansk at de er nødt til å mobilisere alle i selskapet og jobbe overtid for å klare å levere nok deler til Tesla. En annen endring er at de nå sender delene med fly fremfor skip som tidligere.

Ifølge nettstedet UDN hevder også at produsenter at Tesla har økt produksjonen av Model 3 betraktelig.

Les også: Amerikanske EPA bekrefter Tesla Model 3-rekkevidde.

Indikasjoner på økt produksjonstakt
Som Electrek påpeker, betyr ikke de økte bestillingene at Tesla produserer 5000 biler i uken på nåværende tidspunkt, men at delene kan sitte i Model 3 som produseres for eksempel i januar. Uansett er den angivelige økte etterspørselen en indikasjon på at produksjonen er i ferd med å ta seg opp.

I slutten av november skrev samme nettsted at Tesla hadde begynt å sende ut invitasjoner til reservasjonsholdere som ikke er ansatt i selskapet.

 

Kilde:
Electrek

Stikkord: Bil, tesla