Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denne Samsung-enheten har en skjerm som brer seg rundt chassiset. (Ill.: USPTO)

Denne Samsung-mobilen har en 180-graders skjerm

Men vil det i hele tatt bli noe av enheten?

2018 kan bli et meget spennende mobilår, ifølge rapportene er det da de fleksible og foldbare smarttelefonene dukker opp.

Spennende konsept
Markedsleder Samsung er et av selskapene som ikke legger skjul på at det jobbes med foldbare enheter. Nederlandske LetsGoDigital, som tidligere har avslørt spennende Samsung-patenter, har kommet over en ny patentsøknad fra Samsung.

Mobilen i patentet, som omtales som en «skjermenhet», har en skjerm som starter på fremsiden og brer seg rundt enheten og slutter på baksiden. Skjermen på baksiden kan trolig bli brukt til å vise apper og liknende. Uheldigvis avslører ikke patentet noe mer om denne interessante enheten.

Enhtens bakside.
Enhtens bakside. (Ill.: USPTO)

LetsGoDigital skriver at patentet ble publisert i dag av patentkontoret i USA. Søknaden er datert 2. september 2016. I Sør-Korea ble patentsøknaden i oktober for to år siden. Dette er på ingen måte første gang at Samsung søker om spennende patenter. Vi har tidligere sett flere spesielle konsepter fra det sørkoreanske selskapet, deriblant en smartenhet som kan brettes sammen som en rull.

 

Kilde:
LetsGoDigital (nederlandsk)

Stikkord: patent, samsung