Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå er det bare timer igjen. (Ill.: Bluehole)

Venter du på «PUBG» til Xbox One? Her er klokkeslettet det blir tilgjengelig

Spill: Ikke mange timene igjen nå.

PlayerUnknown’s Battlegrounds har gjort storeslem på PC og Steam, og nå nærmer det seg konsollansering. Spillet, som fremdeles er på betastadiet, ligger an til å bli en av årets største lanseringer på Xbox One.

Klart ved midnatt
Microsoft pleier vanligvis å legge ut spill til forhåndsbestilling i Xbox Store slik at man både kan kjøpe og laste ned spill i forkant av lansering. Slik er det ikke med «PUBG» selv om man riktig nok i lang tid har kunnet forhåndsbestille den fysiske utgaven.

Major Nelson har nå lagt ut et blogginnlegg som avslører når spillet blir tilgjengelig for kjøp og nedlastning i marked verden rundt. For personer bosatt i Norge blir det tilgjengelig klokken 00.00 12. desember. Altså om i underkant av 14 timer etter denne artikkelen går i trykken.

Først da blir «PUBG» tilgjengelig for kjøp og nedlastning. Nedlastningsstørrelsen ventes å være på rundt 30 GB. Det er uvisst om man kan endre tidssone til et land som ligger foran Norge og på den måten få tilgang til spillet før, men det er jo lov å prøve.

«PUBG» på Xbox One kan testes gratis i én time.

Skal du spille PlayerUnknown’s Battlegrounds på Xbox One?

 

Kilde:
Major Nelson

Stikkord: pubg, Spill, xbox