I 2018 kan du kanskje bytte PSN ID.
I 2018 kan du kanskje bytte PSN ID.

Annonse


Snart kan kanskje PlayStation-spillerne gjøre noe Xbox-brukerne har gjort i årevis

Angrer du på kallenavnet du valgte da du opprettet PlayStation Network-kontoen din? “XSnip3rKingX” hørtes kanskje kult ut da du var yngre, men er kanskje ikke like stilig lenger. Da kan du enten opprette en ny konto og miste Trophies og liknende, eller velge å leve med det.

Kan komme i 2018
Det er nemlig ikke mulig å endre kallenavn på PlayStation Network slik som det er på Xbox Live. Nå har Sony muligens en god nyhet på lur. Under et intervju under PlayStation Experience sier Sonys Shawn Layden at selskapet håper å ha på plass en slik løsning i løpet av neste år.

Layden ønsket ikke å gå inn på detaljer om hvorfor det tar så lang tid, men snakket om tekniske løsninger som var “mer komplekse enn man tror”. I 2014 sa han riktig nok at det ikke var en teknisk årsak til at navnebytte ikke var på plass, men at det handlet om å hindre såkalt trolling på spillplattformen.

På Xbox Live har spillerne i flere år kunnet endre gamertag, men Microsoft tar betalt for endringen. En av årsakene er å forhindre at brukerne bytter for ofte. Det er usikkert om Sony også vil ta betalt når eventuell støtte for navnebytte er på plass.

Annonse


Skulle du ønske at du kunne bytte spillernavn på PlayStation Network?

 

Kilde:
GameSpot