Fire Stick-brukere får snart ikke se på YouTube.
Fire Stick-brukere får snart ikke se på YouTube.

Annonse


Feiden mellom Google og Amazon fortsetter: YouTube fjernes fra Fire TV

I september sperret Google for YouTube-titting på Amazon Echo Show. Årsaken er at søkegiganten hevder at Amazon bryter retningslinjene til strømmetjenesten. Nettbutikken svarte med å stanse salget av Nest-produkter.

Er uenige
For uker siden fikk Echo Show-brukerne YouTube tilbake, skriver The Verge, ved at Amazon videresendte dem til nettversjonen av strømmetjenesten. Nå blokkerer Google også tilgangen til den.

I en uttalelse sier en talsperson for YouTube at selskapet vil stanse støtten for både Echo Show og Fire TV, en direkte konkurrent til Chromecast.

“Vi har forsøkt å komme til enighet med Amazon for å gi kunder tilgang til hverandre produkter og tjenester, men Amazon selger ikke produkter som Chromecast og Google Home, gjør ikke Prime Video tilgjengelig for Google Cast-brukere og forrige måned stanset selskapet salget av noen av Nests nyeste produkter. Gitt denne mangelen på gjensidighet, støtter vi ikke lenger YouTube på Echo Show og Fire TV. Vi håper å kunne løse problemene snart.”

Annonse


Ut måneden
YouTube ble fjernet fra Echo Show i går mens Fire TV-kunder kan bruke videotjenesten frem til 1. januar 2018. Med mindre de to selskapene blir enige om en løsning.

Hva tenker du om at Google sperret YouTube-tilgangen på Amazons enheter?

 

Kilde:
The Verge