Hopp til navigasjon Hopp til innhold
DayZ kommer først til Xbox One. (Ill.: Bohemia)

Derfor får Xbox One dette spillet før PlayStation 4

Spill: Kan ikke garantere 2018-lansering,

Etter en god stund uten noe informasjon, kunne utvikler Bohemia forrige uke bekrefte at DayZ fortsatt er på vei til konsoll. Noe som vil skje neste år.

Xbox One først
Det kan hende at det er kun Xbox One-spillerne som kan glede seg over den annonseringen ettersom Bohemia forklarer at spillet kommer først til Microsofts spillkonsoll.

«Kort fortalt kommer vi fortsatt til å lansere spillet på PS4. Det har mest med å gjøre med Game Preview-programmet til Xbox One som har gjort at vi har valgt den konsollen for den første lanseringen og samarbeidet med Microsoft har så langt vært veldig produktivt. Vi ser fortsatt fremt til å lansere til PS4, men det vil skje en stund senere etter Xbox-lanseringen», sier en talsperson for spillutvikleren overfor GameSpot.

Xbox Game Preview er en tilsvarende tjeneste med Steam Early Access der spillutviklere kan legge ut «betaversjoner» av spill.

Kan ikke garantere 2018-lansering
Bakgrunnen for at det stilles spørsmål ved PlayStation 4-lanseringen er et blogginnlegg fra Bohemia der spillutvikleren annonserer at DayZ 1.0 kommer i 2018. Kun PC og Xbox One blir nevnt i det aktuelle innlegget.

På Twitter skriver Bohemia at utvikleren ikke kan bekrefte om PS4-utgaven slippes i 2018.

I tillegg til DayZ, får  Xbox One-spillerne også PlayerUnknown’s Battlegrounds før PlayStation 4. Det skjer om syv dager.

Ser du frem til at DayZ slippes til konsoll?

 

Kilde:
GameSpot

Stikkord: DayZ, Spill, xbox