Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ingress er faktisk fem år gammelt. (Ill.: Skjermdump/YouTube)

Pokémon Go-utviklerens første spill blir «nytt»

Spill: Ekstrem oppussing for spillet som startet det hele.

Niantic har gjort stor suksess med mobilspillet Pokémon Go som er blitt lastet ned 750 millioner ganger. Selskapet jobber også med et AR-spill satt i Harry Potter-universet, men viste du at utviklerne faktisk har lansert spill siden 2012?

Får storoppdatering
Ingress ble lansert i 2012 og var på mange måter forut sin tid med blant annet støtte for utvidet virkelighet lenge før det ble «allemannseie». Nå jobber Niantic med Ingress Prime som er en nyversjon av spillet. Det vil selvsagt ha bedre grafikk, men vil også hente noen elementer fra Pokémon Go.

Først og fremst vil Ingress Prime kjøre på samme plattform som Pokémon noe som betyr at spillet bruker de mer avanserte rammeverkene ARKit og ARCore for henholdsvis iOS og Android. Det at spillet deler samme plattform som Go, betyr også at det vil ha liknende oppgraderinger og slå ned på juksere på samme måte.

Kommer i 2018
Utviklerne lover også en overhaling av historien som blir noe annerledes enn originalen og skal inneholde nye elementer samtidig som den blir mer tilgjengelig for nye spillere.

Ingress Prime ventes i 2018, så skal det bli interessant å se om spillet kommer seg ut av skyggen til Pokémon Go og den kommende Harry Potter-tittelen.

Har du spilt Ingress?

 

Kilde:
The Verge

Stikkord: ingress, niantic, Spill