Abraham Foss og Telia kjøper 38 000 privatkunder fra NextGenTel.
Abraham Foss og Telia kjøper 38 000 privatkunder fra NextGenTel.

Annonse


Har du NextGenTel-abonnement? Snart blir du Telia-kunde

Telia Norge annonserer i en pressemelding i dag at operatøren har kjøpt privatkundene til selskapet NextGenTel.

Kjøper 38 000 privatkunder
Totalt er det om lag 38 000 mobilkunder som flyttes fra NextGenTel til Telia, fordelt på 34 000 mobilkunder og 4000 med mobilt bredbåndsabonnement. I en børsmelding fra NextGenTel står det at kjøpsprisen er minst 75 millioner kroner og maksimalt 95 millioner kroner avhengig av hvor mange kunder som blir med over til Telia.

– Vi er tilfreds med avtalen, og så en mulighet da vi forsto at NextGenTel ønsket å prioritere sin satsing inn mot bedriftsmarkedet. Selv om kundene allerede er godt kjent med vårt prisvinnende 4G-nett fra tidligere ønsker vi alle velkommen til oss, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge, i en pressemelding.

Abraham Foss (Telia) og Eirik Lunde (NextGenTel).
Abraham Foss (Telia) og Eirik Lunde (NextGenTel). (Ill.: Telia)

NextGenTel uttaler i pressemelding at selskapet de seneste årene har skiftet retning mot bedriftsmarkedet, men at også privatmarkedet er viktig for bedriften gjennom bredbåndstjenester.

Annonse


– Vi har omstrukturert selskapet og lanserte tidligere i år FiberNorge som vi allerede ser positive effekter av. Privatmarkedet er fortsatt viktig for oss der vi leverer bredbåndstjenester gjennom vårt landsdekkende bredbåndsnett. Vi er fornøyd med at vi kom til enighet med Telia, sier Eirik Lunde, administrerende direktør i NextGenTel, i pressemeldingen.

Telia skriver at selskapet vil komme tilbake med mer informasjon til kundene det gjelder på et senere tidspunkt. Transaksjonen må få aksept av Konkurransetilsynet før den kan gjennomføres. Det vil skje i begynnelsen av 2018, opplyses det om i pressemeldingen.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse