Apple Music-sjefen advarer Spotify: – Ingen tjener penger

Apple Music-sjefen mener Spotify må finne nye måter å tjene penger på.
Apple Music-sjefen mener Spotify må finne nye måter å tjene penger på.

I fjor kom Apple med en egen strømmetjeneste i form av Apple Music og har raskt rukket å bli en ordentlig utfordrer til Spotify.

Advarer konkurrenten
Jimmy Iovine er den nåværende sjefen i Apple Music etter å ha vært med på flyttelasset da Apple i 2014 kjøpte Beats. I et intervju med Billboard sier den frittalende amerikaneren at ingen tjener penger og advarer samtidig konkurrenten Spotify om å finne nye måter å tjene penger på.

– Strømmetjenestene er i en dårlig situasjon, det er ingen marginer, ingen tjener penger. Amazon selger Prime, Apple selger telefoner og iPad-er mens Spotify er nødt til å finne ut hvordan kundene skal kjøpe noe annet, sier han i intervjuet med Billboard.

Annonse

Enklere for IT-gigantene
Apple Music-sjefen tror Spotify vil slite hvis IT-gigantene plutselig senker månedsprisen fordi de har råd til det.

– Hvis Jeff Bezos (Amazon-sjef, journ.anm.) våkner opp og sier “vet du hva? Jeg hørte ordet 7,99 dollar. Jeg vet ikke hva det betyr, og noen sier ‘hva om vi prøver 7,99 dollar for musikk?'”. Gjett hva som skjer. Strømming er ikke noe god business, forteller han til nettstedet og legger til:

– Det er greit for store selskaper. Amazon, Apple og Google. Så klart er det en liten del av hva de gjør, ganske kult, men Spotify er uavhengig, ikke sant? Så de er nødt til å finne ut hvordan dette kan bli en ordentlig business.

Forrige måned kom rapportene om at Spotify skal spytte flere milliarder kroner inn i en ny satsing på videoinnhold.

 

Kilde:
Billboard

Annonse
Annonse