Nok en gang rapporteres det om problemer med Pixel 2.
Nok en gang rapporteres det om problemer med Pixel 2.

Annonse


Nok et problem for Google Pixel 2 – starter mobilen plutselig på nytt

Ny dag, nytt Pixel 2-problem? Nei, det er kanskje ikke så ille, men Googles nye smarttelefoner har hatt flust av problemer siden lanseringen.

Starter på nytt
Nå melder flere Pixel 2-brukere om at mobilen plutselig starter på nytt av seg selv. Ifølge nettstedet 9to5Google har det faktisk vært slik siden lansering, men den potensielle årsaken til problemet har ikke vært kjent før nå.

På det offisielle Google Pixel-forumet skriver Nader Babbili at de tilfeldige omstartene skyldes LTE-modemet og dårlig signal. Han skriver at hans Pixel 2 kun starter på nytt når han er i et område med svakt 4G-signal. Anbefalingen hans er å bytte til kun å bruke 3G-nettet til Google har en løsning på plass.

Flust med feil
Hvorfor svakt 4G-signal får Pixel 2 til å starte på nytt, er ikke kjent, men Android Police tror det betyr at modemet forårsaker panikk for kjernen når enheten er i LTE-modus.

Annonse


Lanseringen av Pixel 2 har ikke akkurat vært en dans på roser for Google. Brukere har rapportert om telefoner som blir levert uten operativsystem, som ikke var blitt godkjent av kvalitetssikringen, som sliter med innbrenning på skjermen og flere andre skjermproblemer. Forrige uke kom deg også rapporter om høyttalertrøbbel.

Har du Google Pixel 2 og opplevd noen problemer?

 

Kilder:
Google Pixel-forum,
9to5Google,
Android Police