Fitbit Pay er på plass i Norge.
Fitbit Pay er på plass i Norge.

Annonse


Fitbit kom Apple og Samsung i forkjøpet: først i Norge med betaling fra håndleddet

Da Fitbit Ionic ble lansert tidligere i høst var den integrerte betalingsløsningen, Fitbit Pay, ikke på plass i Norge. I dag annonserer SEB og Eurocard at man nå også kan betale med Ionic her til lands.

På plass i Norge
– Det føles godt å være en del av en tjeneste som ikke bare er de første til å tilby kontaktløs betaling i butikker, men også bidrar til å forbedre folkehelsen. Dette er nok en gang eksempler på hvordan ny kunnskap og teknologi hjelper oss i hverdagen, sier Catharina Hoffsten, Eurocards ekspert på mobile betalinger, i en pressemelding.

“Kunder med SEB Mastercard og Eurocard kan legge til Mastercard kreditt- eller debetkort til sin enhet”, forklarer Fitbit.

– Vi er glad for å jobbe tett med SEB Mastercard og Eurocard for å kunne gi Fitbit Pay til deres kunder i Norge, og med det utvide rekkevidden til Fitbit Pay til markeder over hele verden. Ved å jobbe med bankinstitusjoner globalt har vi muligheten til å øke rekkevidden over hele verden for å skape enda mer engasjement med eksisterende kunder og tiltrekke oss nye. Fitbit Pay gir oss muligheten til å bidra mot vårt mål om å hjelpe millioner av mennesker over hele verden med å leve sunnere, ved å gi dem nye og spennende opplevelser gjennom deres banker. Fitbit Pay bidrar til dette ved å gjøre det enkelt å betale for varer mens du er på farten – ingen lommebok eller smarttelefon kreves, sier administrerende direktør for EMEA i Fitbit, Des Power, i pressemeldingen.

Annonse
Kom Apple i forkjøpet
Fitbit kommer da både Samsung og Apple i forkjøpet med betaling fra håndleddet i Norge. Apple Pay er tilgjengelig i Danmark, Finland og Sverige i Norden mens Samsung Pay foreløpig kun er å finne i Sverige.

Man setter opp Fitbit Pay via appen på Android, iOS eller Windows. For å betale holder man den inne den venstre knappen på Ionic, taster pin-koden og holder enheten inntil betalingsterminalen.

Under kan du se video fra da vi testet Fitbit Pay på Mallorca tidligere i år.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse