Destiny 2 kan fra i dag testes gratis.
Destiny 2 kan fra i dag testes gratis.

Annonse


Bungie slipper gratis prøveversjon av Destiny 2

Hvis du ikke har gått til innkjøp av Destiny 2 ennå, men jeg skulle ha testet det ut før du eventuelt kjøper det, har Bungie noen gode nyheter.

Gratis demo
I dag blir en gratis prøveutgave av Destiny 2 tilgjengelig for spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One og inneholder en god del å sjekke ut.

Demoen inneholder blant annet flerspillerdelen “Crucible” med “Quickplay”-modusen, mens den kompetitive delen ikke er tilgjengelig. Man kan også utforske “European Dead Zone” og “Titan” med tilgang til “loot” og utfordringer. “Nessus” og det meste av historien i spillet er ikke med i demoen.

Alt av fremgang fra prøveversjonen, som er begrenset til nivå 7, kan man ta med over til fullversjonen hvis man velger å kjøpe spillet.

Annonse


Vi testet Destiny 2 da det ble lansert til PC i oktober og vår anmelder var strålende fornøyd med hva Bungie leverte:.

“Grafikkytelsen er nå en ting, og dette spillet skalerer helt utrolig godt på all slags maskinvare, men musfølesen er også helt perfekt og trolig den beste vi har testet i noe FPS – noen sinne. Man føler seg som en bedre spiller, rett og slett. Med så mange FPS på markedet siden Wolfenstein tidlig på 90-tallet, er det svært imponerende hva Bungie har fått til, og merkelig at ingen andre har nådd dette nivået før nå.

Om du kunne tenke deg å leke superhelt på merkelige planeter, og savner mer sosial spilling, men synes World of Warcraft blir i overkant, og er lei helt tradisjonelle skytere, leverer Destiny 2 en herlig opplevelse som minner om Halo og Crackdown. Og det spilles best med andre”, konkluderte vi.

 

Kilde:
Bungie

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse