Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Destiny 2 kan fra i dag testes gratis. (Ill.: Activision)

Bungie slipper gratis prøveversjon av Destiny 2

Spill: Test spillet før du kjøper det.

Hvis du ikke har gått til innkjøp av Destiny 2 ennå, men jeg skulle ha testet det ut før du eventuelt kjøper det, har Bungie noen gode nyheter.

Gratis demo
I dag blir en gratis prøveutgave av Destiny 2 tilgjengelig for spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One og inneholder en god del å sjekke ut.

Demoen inneholder blant annet flerspillerdelen «Crucible» med «Quickplay»-modusen, mens den kompetitive delen ikke er tilgjengelig. Man kan også utforske «European Dead Zone» og «Titan» med tilgang til «loot» og utfordringer. «Nessus» og det meste av historien i spillet er ikke med i demoen.

Alt av fremgang fra prøveversjonen, som er begrenset til nivå 7, kan man ta med over til fullversjonen hvis man velger å kjøpe spillet.

Vi testet Destiny 2 da det ble lansert til PC i oktober og vår anmelder var strålende fornøyd med hva Bungie leverte:.

«Grafikkytelsen er nå en ting, og dette spillet skalerer helt utrolig godt på all slags maskinvare, men musfølesen er også helt perfekt og trolig den beste vi har testet i noe FPS – noen sinne. Man føler seg som en bedre spiller, rett og slett. Med så mange FPS på markedet siden Wolfenstein tidlig på 90-tallet, er det svært imponerende hva Bungie har fått til, og merkelig at ingen andre har nådd dette nivået før nå.

Om du kunne tenke deg å leke superhelt på merkelige planeter, og savner mer sosial spilling, men synes World of Warcraft blir i overkant, og er lei helt tradisjonelle skytere, leverer Destiny 2 en herlig opplevelse som minner om Halo og Crackdown. Og det spilles best med andre», konkluderte vi.

 

Kilde:
Bungie

Stikkord: Destiny, Spill