“YouTube”-oppdatering løser batteriproblem på “iPhone”

YouTube fikser batteriproblemene på iPhone.
YouTube fikser batteriproblemene på iPhone.

For to uker siden meldte vi, med flere, at videotjenesten YouTube tapper iPhone og iPad for batteri.

Oppdatering på plass
Nå er oppdateringen som løser problemet, på plass. Hvis du sjekker etter oppdatering i App Store, finner du en ny en for YouTube. I norske App Store kommer det ikke så godt frem hva som er forbedret da det kun står:  “Vi har fikset ting som måtte fikses”.

I den amerikanske grenen er det mer oppklarende. “Fixed an issue with battery usage”, oversatt “fikset et problem med batteriforbruk”, står det der. Så da kan det være lurt å oppdatere sporenstreks hvis du har hatt batteriproblemer med YouTube.

Annonse

YouTube er oppdatert.
YouTube er oppdatert. (Ill.: ITavisen)

Annonse
Annonse