Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Galaxy S9 blir trolig svært lik S8, skal vi tro den velkjente lekkeren. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Samsung går motsatt vei av Apple – tviholder på lydutgangen minst én generasjon til

Mobilen kan bli avduket rekordtidlig.

Evan Blass, kanskje mest kjent som evleaks på Twitter, har kommet med nye detaljer om Samsung Galaxy S9 som ventes i 2018. Med god treffprosent på ryktene, er det naturlig å lytte når han publiserer nyheter.

Galaxy S9-rykter
Ifølge lekkeren blir Galaxy S9 og S9+ forholdsvis like årets Galaxy S8, det betyr kurvede Infinity-skjermer på 5,8 og 6,2 tommer. Samtidig skal Samsung fikse et av de største problemene ved Galaxy S8, nemlig den malplasserte fingersensoren. I Galaxy S9 er denne sentrert og plassert under kameraet. Ifølge ryktet er det kun S9+ som får et tokameraoppsett slik slim Note 8.

Innmaten er derimot kraftigere enn forgjengeren med en Snapdragon 845-prosessor og trolig også den nyeste Exynos-prosessoren. Minnet øker i begge modeller til henholdsvis 4 GB for S9 og 6 GB for S9+, ifølge Blass.

Holder på lydutgangen
Mens konkurrenten Apple fjernet lydutgangen i fjor høst, ser det ut til at Samsung fortsetter minst én generasjon til. Blass skriver at Galaxy S9-mobilene vil ha en 3,5mm hodetelefonkontakt. Enhetene vil også ha høyttalere fra AKG.

En interessant detalj er Blass’ påstander om at Galaxy S9 blir avduket under CES-messen i januar og lansert i mars. Vanligvis setter Samsung avdukingen til MWC-messen i Barcelona som finner sted i slutten av februar. Kanskje blir duoen vist frem sammen med den mystiske «Galaxy X»?

Hva syns du om disse ryktene?

 

Kilde:
VentureBeat

Stikkord: galaxy, Mobil, samsung