Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft sier at det fungerer som tiltenkt. (Ill.: Microsoft)

Microsoft om Surface Book 2-strømforsyningen: Fungerer som det skal

Men batteriet går aldri tomt.

I går meldte nettstedet The Verge noe overraskende at strømforsyningen i Surface Book 2 ikke er kraftig nok slik at PC-en tappes for batteri når man spiller ressurskrevende spill.

Tappes for batteri
Spesielt under spilling av Destiny 2 la The Verge merke til at batteriet ble tappet for batteri selv om Surface Book-en var til lading. Microsoft forklarer at det fungerer som tiltenkt.

«Surface Book 2 er designet for å levere overlegen kraft og ytelse for alle som trenger en kraftig maskin til å jobbe på, noe som gjør den til et godt valg for STEM-profesjonelle (designere, utviklere, ingeniører). Strømmodusbryteren i Surface Book 2 er ment for å gi brukeren kontroll over ytelsen og batteritiden.

I noen lange og intense spillsesjoner med strømmodusbryteren satt til «den beste ytelsen», kan batteriet utlades mens strømforsyningen som følger med i pakken er tilkoblet. Uansett, gjennom designet av strømstyringen, vil batteriet aldri utlades helt, noe som sørger for at brukere kan fortsette å jobbe, skape og spille», sier selskapet i en uttalelse til nettstedet.

Settes modusen til maksimal, tappes batteriet mer enn normalt.
Settes modusen til maksimal, tappes batteriet mer enn normalt. (Ill.: ITavisen)

Merk at det kun gjelder Surface Book 2 15 tommer som ikke i Norge. Kun 13-tommeren selges her til lands.

 

Kilde:
The Verge

Stikkord: Microsoft, surface