Underholdningsgiganter går etter Kodi-utviklere.
Underholdningsgiganter går etter Kodi-utviklere.

Nå skal antipiratene ta Kodi: Hollywood-kjemper går etter utviklere

Den MPA/MPAA-ledede organisasjonen Alliance for Creativity and Entertainment, som blant annet har Amazon og Netflix som medlemmer, går nå etter personer utviklere som bygger tillegg for programvaren Kodi.

Gir opp utviklingen
På Twitter skriver en av utviklerne, jsergio123, som står bak Kodi-tillegg som urlresolver og metahandler, at han har stanset all utvikling av tilleggene.

Les også: Nå skal antipiratene ta mediesenteret piratene elsker.

Mektige selskaper
The_Alpha er en annen Kodi-utvikler som har valgt å kaste inn håndkledet etter å ha mottatt et brev av den mektige antipiratorganisasjonen.

“Vi skriver til deg av bekymring for din utvikling, distribusjon og/eller involvering i styringen av tredjepartstillegg for Kodi under kallenavnet “The_Alpha”. Tillegget tilbyr ulovlig tilgang til kopibeskyttet materiale, inkludert innhold som eies av, eller er eksklusivt lisensiert til, Content Companies”, står det i brevet fra MPA som representerer Columbia Pictures, Disney, Paramount Pictures, 20th Century Fox, Universal og Warner Bros. Giganter som Netflix, Amazon, Sky, The FA Premier League blir også nevnt.

The_Alpha var sterkt involvert i det populære Kodi-tillegget Colossus som stengte dørene i går. Med Colosuss forsvinner også Covenant som var et populært verktøy for strømming av TV-serier og filmer.

 

Kilde:
TorrentFreak