Wolfenstein II ser mye bedre ut på Xbox One x, konkluderer Eurogamer.
Wolfenstein II ser mye bedre ut på Xbox One x, konkluderer Eurogamer.

Annonse


– Wolfenstein 2 viser kanskje den største forskjellen mellom PlayStation 4 Pro og Xbox One X

Xbox One X er tidenes kraftigste spillkonsoll. Den ble lansert forrige og den seneste tiden har det dukket opp sammenlikninger med PlayStation 4 Pro – Sonys kraftigste konsoll.

Kun én leverer 4K
Eurogamer har testet ferske Wolfenstein II: The New Colossus – et spill vi var storfornøyde med – og konkluderer med at spillet kanskje viser den største forskjellen mellom Xbox One X og PlayStation 4 Pro så langt.

Mens sistnevnte har en maksimal oppløsning på 2560 x 1440 piksler, klarer Xbox One X 3840 x 2160 piksler, altså 4K-oppløsning, ifølge testene til nettstedet. Dynamisk skalering betyr at Xbox One X ikke leverer 4K gjennom hele spillet, men faller til 3648 x 2052 (ti prosent) i enkelte partier.

“Det er større variasjon i oppløsningen på Microsoft-konsollen, men vi ser uansett på en økning på 103 prosent i antall piksler når scenene er matchet”, skriver Eurogamer.

Annonse


Totalt sett mye bedre
I hovedsak er PlayStation 4 Pro-utgaven låst til 1440p, men i enkelte partier faller også oppløsningen. På det laveste kjører Pro ved 2304 x 1296 piksler og Xbox One X 2944 x 1656 piksler. Fortsatt en solid økning for sistnevnte og ifølge Eurogamer var Pro-bildet litt uskarpt i flere tilfeller etter deres smak.

Hele analysen finner du i kildelenken. Du kan også se en sammenlikning mellom de to utgavene i videovinduet under.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse