Snapchat må hanke inn langt flere nye brukere, og det kan bli lettere om folk faktisk forstår hvordan appen skal brukes.
Snapchat må hanke inn langt flere nye brukere, og det kan bli lettere om folk faktisk forstår hvordan appen skal brukes.

Annonse


Snapchat lover dramatisk ny versjon – Sjefen:- Det er ikke lett å skjønne appen

Det har endelig gått opp et lys for Snapchat: appen ser ikke ut og grensesnittet er absurd.

Blir det masse reklame i appen?
I tillegg leverte selskapet dårligere enn forventet med kun 4,5 millioner nye brukere mot 8 millioner nye som var håpet. Det er et dramatisk lavere tall. Noe må gjøres.

Evan Spiegel innrømmer derfor at Snapchat-grensesnittet er klønete:

“En av tingene vi har hørt i løpet av årene er at Snapchat er vanskelig å skjønne og bruke. Vårt team har jobbet med å endre på dette og svare på feedback. Som et resultat, designer vi derfor hele appen på nytt for å gjøre den enklere i bruk.”

Annonse


Det kommer også en Android-app med langt bedre ytelse, men det er ukjent når den lanseres. AR-filtere (“Lens Studio”) åpnes dessuten for tredjeparter på samme måte som Geofilters tidligere.

– Vi må ta sjansen
Spiegel påpeker at det kan godt mulig kan bli tøft for selskapet etter at den nye versjonen lanseres, da det aldri er godt å vite hvordan brukerne vil reagere, men at de er “villige til å ta sjansen for hva vi mener vil være en stor fordel for forretningene våre i fremtiden”.

Spiegel lover at “Story” skal få bedre avspilling slik at man slipper å vente på at innholdet skal laste, og at det skal bli lettere å finne innhold på tjenesten som ellers hadde blitt oversett, men at tjenesten skal bevare måten å utforske på.

Det er ukjent når den nye versjonen lanseres.

 

Kilde:
Snapchat

Annonse