Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Illustrasjonsfoto. (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

Overnattet utenfor Eplehuset for å kjøpe iPhone X – Skal selge den videre for 17 000 kroner

– Jeg er egentlig ikke fan av iPhone.

Da iPhone 8 og 8 Plus ble lansert i september var det nærmest fravær av køer utenfor Apple Store verden rundt. Spekulasjonene om at kundene ventet på iPhone X ser ut til å stemme.

Selger den videre
Flere nettsteder kan melde om massive kødannelser utenfor Apple-butikker verden rundt (ekstern lenke). Flere av personene i køene har tilbrakt natten utenfor for å sikre seg et eksemplar av den høyt etterspurte smarttelefonen.

Det er også tilfellet her til lands der man finner eksempler på personer som har overnattet utenfor butikker som Eplehuset. Benjamin Johansen (17) er en av dem, han sier til E24 at han allerede har avtale om å selge den.

– Jeg er egentlig ikke fan av iPhone, så jeg skal selge den videre med en gang, sier han til nettstedet.

Johansen forteller at han har avtale med en person i Trondheim som skal kjøpe den for 17 000 kroner. Det vil i så fall gi ham en gevinst på 6000 kroner.

Begrenset utvalg
E24 skriver at utvalget i butikk i Norge så langt er begrenset. Av Eplehuset-butikkene som har fått inn iPhone X er det Eplehuset i Storgata som har fått i flest med 23 telefoner. Eplehuset på Aker Brygge fikk for eksempel inn kun 15 eksemplarer.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo i KGI Securities er det 2–3 millioner iPhone X tilgjengelig ved lansering.

 

Kilde:
E24

Stikkord: Apple, iphone