Apple opplyste ikke før butikksalget hadde startet at bildet kan brennes inn, som med alle OLED-panel - men hvor lang tid må et bilde være på skjermen før det er en permanent del av panelet?
Apple opplyste ikke før butikksalget hadde startet at bildet kan brennes inn, som med alle OLED-panel - men hvor lang tid må et bilde være på skjermen før det er en permanent del av panelet?

Annonse


Apple har ikke klart å løse dette problemet med “iPhone X”-skjermen – eiere klarer ikke aktivere mobilen

At OLED-skjermer kan få brent inn bildet er dessverre en realitet for denne type panel-teknologi, men hvor lenge må et bilde vises på iPhone X OLED-skjermen før det brennes inn permanent?

Oppdatert, 21:24:

Amerikanske iPhone X-eiere som prøver å sette opp mobilen første gang, har problemer med å aktivere mobilen mot operatøren. Det er uvisst om det kun gjelder ATT, men det er flest rapporter om at denne har mest problemer med aktivering. Uten aktivering kan ikke mobilen brukes.

Ifølge Reddit-brukere er det ingen som kan aktivere sin enhet akkurat. Disse rapportene startet å dukke opp for noen timer siden, men rapporteres fremdeles som et problem

Annonse


Har du opplevd samme problem med norsk operatør?

Har ikke klart å løse dette problemet
Hjelpedokumentet, som ikke ble publisert før lanseringsdagen, altså i dag, forklarer at “OLED-panelet møter Apples utrolige kvalitetsstandarder”, og skryter av høy kontrast, HDR10 og Dolby Vision-støtte, men så kommer kalddusjen:

“Om du titter på en OLED-skjerm fra siden kan det hende du oppdager små skift i fargene og fargetonene. Dette er en egenskap for OLED og er normal oppførsel.

Med utvidet langvarig bruk kan OLED-skjermer også vise svake visuelle endringer. Dette er også forventet atferd og kan inkludere “bilde-persistens” eller “innbrenning”, der skjermen viser en svak gjenstand av et bilde selv etter at et nytt bilde vises på skjermen.

Dette kan forekomme i mer ekstreme tilfeller, for eksempel når det samme høye kontrastbildet vises kontinuerlig i lengre perioder. Vi har konstruert Super Retina-skjermen for å være den beste i bransjen for å redusere effektene av OLED “burn-in”.

Igjen: Spørsmålet er hvor lenge det samme bildet må vises på panelet.

 

Kilder:
Apple
Reddit