Selskapet har rullet ut HoloLens til 29 nye marked.
Selskapet har rullet ut HoloLens til 29 nye marked.

Annonse


Nå er Microsoft “HoloLens” tilgjengelig i Norge – “Surface Pro LTE” også underveis

HoloLens er avanserte AR-briller med maskinvaren innebygget. Nå lanseres settet som brukes av profesjonelle og bedrifter, i Norge.

Ikke forbruker-AR riktig enda
– Mixed reality har potensialet til å hjelpe kunder og bedrifter over hele verden til å gjøre ting som hittil ikke har vært mulig. Mixed reality vil kunne hjelpe bedrifter og deres ansatte med å løse viktige oppgaver raskere, tryggere, og mer effektivt. I tillegg kan teknologien skape nye måter for kunder og partnere å kommunisere på, fortalte Lorraine Bardeen, general manager for Microsoft HoloLens og Windows experiences, i en pressemelding fra Microsoft Norge.

Det er usikkert hvor mye HoloLens koster i Norge, da man må bestille manuelt via en e-post-adresse du finner her, men utviklerversjonen koster 3000 dollar (25 000 kroner) og bedriftspakken 5000 dollar (41 000 kroner).

HoloLens lanseres 1. desember.

Annonse


Surface Pro LTE også i Norge, men…
Surface med LTE lanseres i Norge 1. desember, men det er uklart når forbrukere kan bestille:

“Under Microsoft-konferansen Future Decoded i London i dag, ble det annonsert at Surface Pro LTE blir tilgjengelig for bedriftsmarkedet 1. desember. Dette er første gang Surface-maskiner med LTE blir tilgjengelig i Norge, og disse kan bestilles gjennom våre partnere.”

HoloLens er ikke ment for forbrukere, men tuklere og bedrifter.
HoloLens er ikke ment for forbrukere, men tuklere og bedrifter. (Ill.: Microsoft)

 

Kilde:
Microsoft pressemelding

Annonse