Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Super Mario Odyssey ligger an til å bli en salgssuksess. (Ill.: Nintendo)

Forrykende salgstall for Super Mario Odyssey

Spill: Rives vekk fra butikkhyllene.

Fredag forrige uke lanserte Super Mario Odyssey – et spill vår anmelder skrøt opp i skyene – og det ser allerede ut til at Nintendo har en ny suksess på trappene.

Selger godt
Spillselskapet annonserte fire dager etter lanseringen at spillet allerede har solgt to millioner kopier, noe som må sies å være ganske så imponerende.

Det samme antallet kan også SNES Classic Edition vise til. Retrokonsollen ble lansert i slutten av september og rives ut av butikkhyllene. Et tall Nintendo trolig er storfornøyd med.

Ikke fornøyd med Super Mario Run
En annen Nintendo-tittel som kan vise til gode tall, er mobilspillet Super Mario Run som er tilgjengelig for Android og iOS. Spillet ble først lansert til iOS i desember i fjor og totalt har spillet blitt lastet ned 200 millioner ganger.

Tross de gode tallene er ikke Nintendo fornøyd og ønsker ikke å omtale det som en suksess. Spillselskapet mener at det ikke er profitabelt nok, noe det også tidligere har uttalt.

Super Mario Run er gratis å laste ned og spille, men ønsker man full tilgang til alle nivåer må man bla opp. Nintendo oppgir ikke hvor mange som faktisk har betalt for spillet.

Har du kjøpt Super Mario Odyssey, SNES eller Super Mario Run?

 

Kilde:
Polygon

Stikkord: nintendo, Spill, supermario