Spotify vil fungere med HomePod, bare ikke med Siri-kommandoer.
Spotify vil fungere med HomePod, bare ikke med Siri-kommandoer.

Annonse


Spotify vil ikke fungere med Siri på Apple HomePod

I desember lanseres Apples Siri-høyttaler HomePod. Selskapet oppmuntrer nå utviklere om å lage apper for smarthøyttaleren, men ikke alle slags apper.

Ikke Siri-støtte
Kun apper som er av typen meldinger, lister eller notater kan tredjepartsutviklere lage for Siri til Apple HomePod. Det betyr at strømmetjenester som Spotify ikke er støttet.  Samtidig er selskapet egen strømmetjeneste, Apple Music, støttet fullt ut. Merk at selv om man ikke kan bruke Siri og si «spill av Oasis på Spotify» med HomePod, kan man strømme Spotify-musikk til smarthøyttaleren via AirPlay 2.

Ettersom HomePod ikke har en skjerm, noe som også er tilfellet med de fleste andre smarthøyttalere, styrer man den med stemmeassistenten Siri. Kun apper i de ovennevnte emnene kan integreres med Siri.

Foruten at Spotify-støtte mangler, vil brukerne heller ikke kunne bestille en Uber-bil eller snakke via Skype, skriver Business Insider.

Annonse


Fungerer med AirPlay 2
Overfor nettstedet sier en talsperson for Spotify at de ikke har noe å dele vedrørende HomePod-støtte på nåværende tidspunkt.

«Vi jobber alltid med å gjøre Spotify tilgjengelig for alle plattformer», sier talspersonen overfor Business Insider.

«Som vi sa i juni kan tredjepartsapper spille av musikk på HomePod ved å bruke AirPlay 2», sier en Apple-representant til nettstedet.

Hva syns du om at Spotify og liknende apper ikke er støttet fullt ut på Apple HomePod?

 

Kilde:
Business Insider