Hopp til navigasjon Hopp til innhold
GeForce Now Beta er endelig i Europa. (Ill.: Nvidia)

Nå kan du spille storspill på den treige Mac-en din – «GeForce Now» tilgjengelig i Norge

Spill: – Spill som du har «GTX 1080».

Endelig har Nvidia lansert GeForce Now for Mac i Europa slik at du kan bruke sky-GPU-ene til selskapet for å strømme spill på en Mac selv uten kraftig maskinvare.

Servere endelig i Norge
For er det en ting Apple aldri har prioritert er det GPU-ytelse av det slaget som trengs for spill, men det finnes andre løsninger.

GeForce Now gjør det nemlig mulig å spille de nyeste og peneste spillene på en Mac uansett hva som sitter inne i den av maskinvare fordi jobben gjøres i Nvidias serverparker som nå endelig også er å finne i Europa.

Derfor bør det være mulig å spille de nyeste spillene på Mac-en uten for mye etterslep. Det er selvsagt viktig at man er nærme nok selskapets servere, og nå som de er nærmere Norge, er det verdt å ta en titt på beta-en.

Spill toppspill med maks innstillinger
«Playerunknowns Battleground» er ifølge Nvidia mulig å spille med maks innstillinger og med myk oppdatering takket være GTX 1080-serverparkene. Det er over 100 støttede spill. En komplett liste finner du her.

«De fleste Mac-er helt tilbake til 2009, med MacOS 10.10, er støttet», forklarer Nvidia. Minst 25Mbps er minstekrav. 50Mbps er anbefalt.

Her laster du ned GeForce Now til Mac.

Har du testet? Hvordan fungerer det?

 

Kilde:
Nvidia pressemelding

 

Stikkord: geforce, nvidia, Spill