iPhone X lanseres fredag.
iPhone X lanseres fredag.

Annonse


Han var en av første som testet den originale iPhone – dette mener han om iPhone X

Steven Levy, som nå skriver for Wired, var en av de første som testet iPhone i 2007. Siden tirsdag forrige uke har han brukt en iPhone X.

Skryter av skjermen
På Wired har han publisert en sak der han deler sine førsteinntrykk av iPhone X. Ikke overraskende er han imponert over den 5,8-tommers store OLED-skjermen som pryder mer eller mindre hele fremsiden av mobilen. En mobil som stort sett består av glass på utsiden.

Face ID er et av de mer interessante aspektene ved iPhone X. Apple har valgt å fjerne velfungerende Touch ID og erstattet fingersensoren med ansiktsgjenkjenning. Levy skriver at Face ID stort sett fungerer godt og at han ikke har klart å lure den ved å bruke et bilde eller at noen andre ser på mobilen.

Dog har han opplevd litt problemer med ansiktsgjenkjenningen. Blant annet var det ikke alltid at iPhone X låste seg opp når Levy ønsket det. Han beskriver det å få oppmerksomheten til Face ID for autentisering som en læringskurve.

Annonse


Bedre batteritid
Batterifronten er også en viktig del og der skriver Wired-journalisten at den er merkbart bedre enn iPhone 7. Ifølge Levy fører den ekstra batteritiden at han kan bruke den en hel dag uten å måtte lade den.

Hele sniktitten til Steven Levy kan du lese på Wired. iPhone X lanseres førstkommende fredag, vi kommer tilbake med mer stoff.

YouTube-kanalen Boredatwork deler også sine førsteinntrykk i videoen du kan se under.

 

Kilde:
Wired