Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Face ID-produksjonen er ifølge rapportene i ferd med å stabilisere seg. (Ill.: Apple)

– Face ID-produksjonen har stabilisert seg

Det betyr at Apple trolig bruker samme teknologi i 2018-iPhonen.

Face ID får skylden for at produksjonen av iPhone X går litt saktere enn andre iPhone-modeller, men ifølge KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo er produksjonen i ferd med å stabilisere seg.

– Ikke nødvendig å bytte
I et brev til investorer skriver analytikeren 2018-iPhonene ikke vil ha samme problemer som iPhone X. Samtidig betyr det at Apple trolig ikke vil vurdere å oppgradere Face ID-teknologien i 2018.

«Vi tror at leveransene av begge komponentene nå er stabile og at det ikke er nødvendig å bytte til andre løsninger», melder Kuo.

Rapporten hans går mot andre som melder at Apple vurderer å gå over til en annen løsning med en hybridlinse som består av glass og plast, skriver 9to5Mac.

Kuo mener at hvis Apple går over til en annen løsning, vil det kunne føre til nok en lansering med forsinkelser. Han mener at 2018-iPhonen må lanseres til rett tid.

Fredag startet forhåndssalget: – Interessen er enorm.

Safsdg
Forrige uke meldte nettstedet Bloomberg at Apple hadde forringet kvaliteten på Face ID for å øke produksjonen.

«Selskapet sa til leverandørene at de kan redusere nøyaktigheten for ansiktsgjenkjenningsteknologien for å gjøre produksjonen enklere», skrev Bloomberg.

Apple gikk senere ut og omtalte påstandene som «bare tull».

«Bloombergs påstand om at Apple har redusert påliteligheten til Face ID er helt falsk. Vi forventer at Face ID blir den nye gull-standarden for ansikts-gjenkjenning», uttalte selskapet.

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, iphone